Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Δράση επαγγελματικού προσανατολισμού στη Γ' Γυμνασίου
 
Στο πλαίσιο των δράσεων επαγγελματικού προσανατολισμού οι μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου μας είχαν την ευκαιρία να υποδεχτούν την Παρασκευή 3 Μαρτίου στο σχολείο την κυρία Κατσαντώνη, Ερευνήτρια Γ’ σε ένα από τα πιο σύγχρονα ερευνητικά κέντρα στην Ελλάδα, το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών. Η κυρία Κατσαντώνη μίλησε στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου για την επιστήμη της Βιολογίας, τους διαφορετικούς κλάδους της καθώς και για τις επαγγελματικές προοπτικές στην Ελλάδα. Ήταν μία πολύτιμη εμπειρία για τα παιδιά να συνδυάσουν τις γνώσεις που απέκτησαν από το μάθημα του ΣΕΠ για τον κλάδο των βιολογικών επιστημών με την πρακτική εφαρμογή που συναντά κανείς σε ένα ερευνητικό κέντρο. << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια