Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η μαθήτρια Σταυροπούλου Φαίη ως έπαθλο για τη βράβευσή της στον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Λέμε ΟΧΙ στον Σχολικό και Διαδικτυακό Εκφοβισμό»
 
Η μαθήτρια Σταυροπούλου Φαίη απέσπασε το 2ο βραβείο στην κατηγορία ατομικής συμμετοχής με το κόμικ που δημιούργησε στο πλαίσιο του 8ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού «Λέμε ΟΧΙ στον Σχολικό και Διαδικτυακό Εκφοβισμό». Η ευρωβουλευτής κ. Ασημακοπούλου προσκάλεσε τη Σταυροπούλου Φαίη μαζί με άλλους μαθητές που βραβεύτηκαν στον εν λόγω διαγωνισμό σε ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που πραγματοποιήθηκε από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Οι μαθητές παρουσίασαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις εργασίες τους και γύρισαν ένα βίντεο με το οποίο έδωσαν το δικό τους μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους!
 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια