Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Μαθητές της ΣT’ Δημοτικού μελετούν και υποδύονται διάσημες προσωπικότητες στα Αγγλικά
 
Οι μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού ασχολήθηκαν με τη ζωή διάσημων ανθρώπων που άφησαν το αποτύπωμά τους στην ιστορία της ανθρωπότητας και προέρχονταν από τον χώρο της λογοτεχνίας, της τέχνης, της μουσικής, της επιστήμης, του αθλητισμού, της πολιτικής, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Στόχος τους ήταν να ενσαρκώσουν τις σπουδαίες αυτές προσωπικότητες...  Για αυτό τον λόγο έκαναν τη δική τους έρευνα σχετικά με το έργο τους. Και δε σταμάτησαν εκεί... Μελέτησαν την εξωτερική τους εμφάνιση αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κινούνται και μιλούν.

Μετά την επεξεργασία όλων των δεδομένων ήταν έτοιμοι για την παρουσίασή τους! Οι μαθητές βιντεοσκοπήθηκαν (https://www.youtube.com/@storytellingellinogermanik884) και οι παρουσιάσεις συζητήθηκαν στην τάξη με τους συμμαθητές τους... Τα βιντεοσκοπημένα δρώμενα εμπλούτισαν το ψηφιακό μουσείο που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το project (The Digital Wax Museum of Important people).
 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια