Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2022
  Καλές γιορτές! Να περάσετε όμορφα με υγεία, αγάπη και ηρεμία!
 
Οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα στο νηπιαγωγείο μας ξεκίνησαν την 1η Δεκεμβρίου με τη φλόγα που φώτισε το πρώτο κερί από το Adventskranz και συνεχίστηκαν με μοναδικές βιωματικές δραστηριότητες και έθιμα από την Ελλάδα και τη Γερμανία.
Με το Adventskalender μετρήσαμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, με τα χεράκια μας φτιάξαμε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, διακοσμήσαμε τις τάξεις μας με ευφάνταστους τρόπους, χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν  τους χώρους του σχολείου μας και το αίσθημα της αγάπης και της προσφοράς γέμισε την ψυχή μας! Όλο το νηπιαγωγείο μύρισε κανέλα και γαρύφαλο από τα παραδοσιακά γλυκά.
Μ’αυτές τις γλυκές αναμνήσεις αποχαιρετήσαμε  για λίγο το σχολείο μας φορτωμένοι με τις χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες μας!
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!!!


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια