Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2022
  1ο Βραβείο για μαθητές του Δημοτικού στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας
 
Την περσινή χρονιά οι μαθητές της Α΄ Δημοτικού έλαβαν μέρος στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας «Οδική Ασφάλεια: Φοράω Πάντα Κράνος», που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Παύλος Μυλωνάς. Οι μαθητές είχαν καταθέσει στον διαγωνισμό τις ψηφιακές εργασίες που έκαναν στο μάθημα της Πληροφορικής για το εργαστήριο δεξιοτήτων με θέμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή», στο πλαίσιο των οποίων ασχολήθηκαν με τη μετακίνηση με ποδήλατο και τη σημασία της χρήσης κράνους από τους οδηγούς (παρουσίαση των εργασιών τους).
Για ακόμα μία χρονιά, οι εργασίες των μαθητών μας διακρίθηκαν και κέρδισαν το πρώτο βραβείο στην «Κατηγορία Ψηφιακής Εφαρμογής». Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022, όπου αντιπροσωπεία μαθητών και μαθητριών από τη Β’ Δημοτικού παρέλαβε με υπερηφάνεια το βραβείο! Μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης είχαν ετοιμάσει ένα ευχαριστήριο βίντεο, το οποίο προβλήθηκε κατά τη βράβευση.
Συγχαρητήρια σε όλους μας τους μαθητές!


Βίντεο από την τελετή βράβευσης


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια