Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2022
  Οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου ακολουθούν «Τα βήματα του Σπύρου Λούη»
 
Με αφορμή τη διοργάνωση του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να συνδέσουν τις ιστορικές τους γνώσεις με το σήμερα και τη σύγχρονη αυτή διοργάνωση. Μελετώντας το ιστορικό υπόβαθρο του Μαραθωνίου Δρόμου και την εξέλιξή του, δημιούργησαν μία αφίσα στην οποία αποτυπώνεται η διαχρονία του θεσμού. Μάλιστα, είχαν την τιμή να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής  στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μουσείο του Μαραθωνίου Δρόμου την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου  από τον Δήμο Μαραθώνος και τον κ. Σταύρο Τσόνια, Ιστορικό του Ολυμπισμού.Oι δράσεις όμως των μαθητών δεν σταματούν εδώ. Η έρευνα θα συνεχιστεί στο πλαίσιο των εργαστηρίων δεξιοτήτων και μέχρι το τέλος της χρονιάς τα παιδιά θα έχουν να πουν και να δείξουν πολλά ακολουθώντας «Τα βήματα του Σπύρου Λούη». 

 

 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια