Αρχική σελίδα | Εκπαιδευτικά τμήματα | Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
 

Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες εφαρμόζουμε ενισχυμένο πρόγραμμα άθλησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες και την ηλικία των μαθητών. Η ισόρροπη και αρμονική ανάπτυξη νου και σώματος αποτελεί βασική αρχή του σχολείου μας.

Η ψυχαγωγία και η χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός σε συνδυασμό με τη μεθοδική δουλειά και τη συνεχή εξάσκηση των μαθητών οδηγεί στη συστηματική εκμάθηση της τεχνικής των αθλημάτων που καλύπτει το βασικό πρόγραμμα (κολύμβηση, μπάσκετ, βόλλεϊ, ποδόσφαιρο, ενόργανη γυμναστική, τέννις).

Η διδασκαλία των αθλημάτων αυτών, καθώς και πολλών ακόμα, όπως ξιφασκίας, υδατοσφαίρισης, tae-kwon-do, αεροβικής και ρυθμικής γυμναστικής, επεκτείνεται και στο πρόγραμμα των απογευματινών δραστηριοτήτων, το οποίο συμπληρώνεται με τις ολοήμερες δραστηριότητες του Σαββάτου (πεζοπορίες, χειμερινό σκι, mountain bike).

 

Τα εσωτερικά πρωταθλήματα και οι διασχολικοί αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές μας να εφαρμόσουν στην πράξη τις ικανότητές τους και να χαρούν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους. Την ομορφιά της φύσης και την άνεση των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου μας θέλουμε να αξιοποιήσουμε και το καλοκαίρι δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρά και μεγάλα παιδιά να μοιράσουν το χρόνο τους ανάμεσα στην άθληση και τη μάθηση.

 
YouTube - PE And Sports Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
  Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
  Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
  Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Summer
  Summer Summer      
 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Τμήμα Ξένων Γλωσσών
Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Τμήμα Μουσικών Σπουδών-Ωδείο
Τμήμα Φυσικών Επιστημών
Τμήμα Απογευματινών Δραστηριοτήτων
Καλοκαιρινά Τμήματα-Αθλοπαιδεία
Δράσεις τα Σαββατοκύριακα
Βιβλιοθήκη
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια