Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2022
Διαδικτυακή συνάντηση των μαθητών της Β' Γυμνασίου με τη συγγραφέα Μ. Παπαγιάννη
 
Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι μαθητές της Β' Γυμνασίου, οι οποίοι την Τρίτη, 22.2.2022, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν διαδικτυακά και να συνομιλήσουν με την Μαρία Παπαγιάννη, συγγραφέα του βιβλίου «Το Δέντρο το Μονάχο». Η κα Παπαγιάννη μίλησε στα παιδιά για την ιδιαίτερη αγάπη της για τα 24 γράμματα, για την αφήγηση ιστοριών, για τα νοερά ταξίδια μέσω των βιβλίων. Μοιράστηκε την αγωνία και την ευθύνη που αισθάνεται να μεταδώσει στους μικρούς της συνομιλητές την απόλαυση που προσφέρει η ανάγνωση ενός βιβλίου. Απαντώντας στις ερωτήσεις των μαθητών εξήγησε τον συμβολισμό του δέντρου, σημείου αναφοράς στο έργο της, το οποίο στέκει όρθιο και ακλόνητο στις αντιξοότητες, χάρη στη δύναμη της ρίζας του, και συνεχώς αναπτύσσεται και απλώνει τα κλαδιά του. Κάλεσε λοιπόν τους εφήβους να υιοθετήσουν παρόμοια στάση στη ζωή, να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να μην ξεχνούν ότι «ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος...»


 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved