Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2022
VIMA - Πρόγραμμα Καινοτομίας στη Φυσική Αγωγή
 
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε για ένα καινοτόμο πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής, που στόχο έχει να βελτιώσει την καθημερινή φυσική δραστηριότητα των μαθητών μας βήμα- βήμα. Έτσι, τη φετινή χρονιά οι μαθητές της Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν προαιρετικά σε καθημερινές «προκλήσεις» για άθληση και κίνηση μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος VIMA.

Το VIMA σχεδιάστηκε από τον Όμιλο Επιχειρηματικότητας του Λυκείου και συντονίζεται από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνογερμανικής Αγωγής. Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, θα φορούν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ένα βραχιόλι, για να μετρούν τα βήματα που κάνουν κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας. Το βραχιόλι δεν έχει δυνατότητα σύνδεσης σε GPS, Bluetooth ή WI-FI. Ο έλεγχος των βημάτων τους θα γίνεται μέσω σύνδεσης του βραχιολιού με σταθμούς που έχουμε εγκαταστήσει στους διαδρόμους του σχολείου μας. Παράλληλα, έχουμε σχεδιάσει και πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια, για να κρατάμε αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών για κίνηση και φυσική δραστηριότητα. << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved