Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2021
Οι μαθητές του Γυμνασίου ασχολούνται με το ΕΥ ΖΗΝ
 
Πόσα πράγματα ξέρουμε για την οδική ασφάλεια; Πόσο προστατεύουμε τον εαυτό μας; Μπορούμε να μάθουμε να ζούμε καλύτερα; Ποια είναι τα συστατικά μιας αρμονικής και υγιούς συνύπαρξης; Υπάρχουν τρόποι να θωρακίσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από μικρές και μεγάλες «αναποδιές»;
Αυτά και άλλα ερωτήματα κληθήκαμε να συζητήσουμε και να ερευνήσουμε στο πλαίσιο  του πρώτου θεματικού κύκλου των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων με γενικό τίτλο «Του Δρόμου το Ασφαλές» και «Ευ ζην, ζω καλύτερα».
Η έρευνα, η ανταλλαγή απόψεων, η ενημέρωση από ειδικούς και η ανατροφοδότηση των συμπερασμάτων οδήγησαν στη δημιουργία και την αποτύπωση των εργασιών μας σε έντυπη και ψηφιακή μορφή.
Με οδηγούς έννοιες όπως η πρόληψη, η ενδυνάμωση και η συμπερίληψη, εμείς όλοι οι μαθητές Γυμνασίου συμμετείχαμε σε βιωματικές δράσεις και κατανοήσαμε τη δύναμη της ομάδας, την αναγκαιότητα κοινών στόχων καθώς και τη σημασία του αλληλοσεβασμού.
Φιλία, διαπροσωπικές σχέσεις, ψυχική ανθεκτικότητα, αλληλοσεβασμός, ενδυνάμωση ομάδας είναι μερικές από τις αξίες που «δουλέψαμε» στα εργαστήρια δεξιοτήτων στο πρώτο δίμηνο. Ελπίζουμε να μας συνοδεύουν σε ολόκληρη τη ζωή μας...
Δείτε την προσπάθειά μας  https://sway.office.com/C4w0oHfZY4RyCW46?ref=Link

 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved