Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2021
Συμμετοχή μαθητών Γυμνασίου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα D.I.E.T
 
D.I.E.T Do not Ignore Eating Time είναι ο τίτλος του Ευρωπαϊκού προγράμματος e-twinning στο οποίο συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου της Ελληνογερμανικής Αγωγής, στο πλαίσιο του μαθήματος των Αγγλικών.

Πέντε Ευρωπαϊκές χώρες, Ελλάδα, Ιταλία, Κροατία, Ισπανία και Τουρκία ενώνουν τις δυνάμεις τους και …τους μαθητές τους για την εκπόνηση ενός έργου που  περιλαμβάνει έρευνα, δημιουργία, συζήτηση, επαφή με ειδικούς, αναστοχασμό και κυρίως νέους «φίλους».

Οι μαθητές και οι μαθήτριες Γυμνασίου των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανταλλάσσουν διαδικτυακές απόψεις για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βελτιώσουν τη διατροφή τους, να έχουν, σε καθημερινή βάση, ολοκληρωμένα γεύματα, ενώ παράλληλα ερευνούν τις αιτίες της παχυσαρκίας και άλλων διατροφικών διαταραχών.

Μαζί τους σε όλη αυτήν τη διαδρομή συνοδοιπόροι οι καθηγητές τους καθώς και ειδικοί, όπως η κυρία Μπαθρέλου Ειρήνη, διατροφολόγος – διαιτολόγος που εργάζεται στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Με το πλεονέκτημα που  δίνει η χρήση της αγγλικής γλώσσας  όλοι οι μαθητές μαζί παρακολούθησαν την Τρίτη 21/12 τη διαδικτυακή   παρουσίαση της κυρίας Μπαθρέλου  με θέμα την αξία της υγιεινής διατροφής και τους τρόπους που μπορούμε να την εντάξουμε στην καθημερινότητα της σχολικής μας ζωής.

Είμαστε στην αρχή αυτής της υπέροχης διαδρομής.

Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Τουρκία συνεχίζουμε με καλή διάθεση και «όρεξη» για  περισσότερες κοινές δράσεις!


 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved