Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2021
Διαδικτυακή Παρουσίαση Ερευνητικών Εργασιών Γυμνασίου – Λυκείου
 
Διαδικτυακή Παρουσίαση Ερευνητικών Εργασιών Γυμνασίου – ΛυκείουΗ φετινή σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά που ανέτρεψε την καθημερινότητά μας, μας προβλημάτισε, μας ανάγκασε να αναμετρηθούμε με δυσκολίες αλλά και με τις δυνάμεις μας. Και όμως η ιδιαίτερη αυτή χρονιά ήταν για τα παιδιά γεμάτη γνώσεις, εμπειρίες, δημιουργία.  Οι αντικειμενικές δυσκολίες δεν μας εμπόδισαν να κάνουμε στο σχολείο μας όσα κάνουμε κάθε χρόνο. Αν και από απόσταση μικροί και μεγάλοι μαθητές με την καθοδήγηση των καθηγητών τους έμαθαν, έκαναν πειράματα, ερεύνησαν, συνεργάστηκαν, συνέθεσαν τη δουλειά τους σε εργασίες.

Συνήθως παρουσιάζουμε τις ερευνητικές εργασίες σε μια ειδική εκδήλωση. Οι δυσκολίες της φετινής χρονιάς δεν μας επιτρέπουν να δούμε και να καμαρώσουμε από κοντά τη δουλειά των παιδιών. Αποφασίσαμε όμως να μην στερήσουμε από τους μαθητές μας τη χαρά να δείξουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους στους γονείς και τους καθηγητές τους. Αξιοποιώντας την τεχνολογία δημιουργήσαμε έναν διαδικτυακό χώρο, ένα εικονικό περιβάλλον, στο οποίο έχουν αναρτηθεί οι εργασίες των παιδιών.  

Τι και αν οι εργασίες έγιναν φέτος διαδικτυακά; Τι κι αν τα παιδιά συνεργάστηκαν σε ψηφιακά περιβάλλοντα; Όχι μόνο δεν έχασαν τη δημιουργικότητα, το κέφι, τη διάθεσή τους για έρευνα, μάθηση και πολύπλευρες δραστηριότητες αλλά κατάφεραν να ξεπεράσουν απόσταση και εμπόδια και είναι έτοιμα να σας παρουσιάσουν τη δουλειά τους, όπως ακριβώς θα έκαναν και από κοντά.

Με μεγάλη χαρά σας καλούμε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://ellinogermanikiagogi.events.podimatas.gr/  και να καμαρώσετε τη δουλειά μιας ιδιαίτερης αλλά παραγωγικής χρονιάς.

 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved