Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2021
Οι μαθητές της ΣΤ τάξης δημιουργούν τις δικές τους ψηφιακές ιστορίες στην αγγλική γλώσσα και αναδεικνύουν την πιο δημοφιλή
 
Oι μαθητές της Στ Τάξης διδάχτηκαν τα βασικά στοιχεία αφήγησης και γραφής  μιας ιστορίας μέσα από βίντεο, τραγούδια και δραστηριότητες. Υπήρξε συζήτηση και φύλλα εργασίας αναφορικά με τον τίτλο, την πλοκή,  τα στοιχεία της δομή μιας ιστορίας  όπως:  χαρακτήρες, διλλήματα, σκέψεις, συναισθήματα, κορύφωση των δυσκολιών  των πρωταγωνιστών  και  λύση αυτών.
          
Στη συνέχεια, οι μαθητές επέλεξαν τη φωτογραφία  που τους ενέπνευσε από ειδικές ιστοσελίδες (www.onceuponapicture.co.uk)  του διαδικτύου  και επινόησαν την  δική  τους ιστορία χρησιμοποιώντας την φαντασία τους, τα αγγλικά τους  και την εφαρμογή Jumboard. Οι μαθητές  εφάρμοσαν τις νέες γλωσσικές τους κατακτήσεις για να διηγηθούν τις ιστορίες που παρήγαγαν στην διαδικτυακή μας τάξη. H διαδικασία της δημιουργίας, και μοιράσματος των ιστοριών ενίσχυσε την ανταλλαγή απόψεων, το μοίρασμα  προσωπικών εμπειριών και δημιούργησε κλίμα χαράς.

Μετά την  ολοκλήρωση των διηγήσεων, δημιουργήθηκαν flipbooks και έγινε ψηφοφορία για την ανάδειξης της καλύτερης ιστορίας μέσα από τη εφαρμογή του  pollmaker.com.  Oι μαθητές διάβασαν τις ιστορίες των άλλων τμημάτων και ψήφισαν την ιστορία που τους εντυπωσίασε περισσότερο. Στο τελικό στάδιο έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα στοιχεία μιας συναρπαστικής  ιστορίας και συμφωνήσαμε ότι  μερικές φορές αυτό είναι προσωπική επιλογή.


 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved