Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2021
Συμμετοχή στον Γ' Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εικονικές Δίκες «Πρωταγόρας»
 
Οι ρήτορες του Λυκείου μας συμμετείχαν στον Γ' Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εικονικές Δίκες «Πρωταγόρας», που φέτος λόγω των ιδιαίτερων, συνθηκών της πανδημίας, έγινε διαδικτυακά. Οι Εικονικές Δίκες «Πρωταγόρας» αποτελούν προσομοίωση του συστήματος απονομής Δικαιοσύνης προσαρμοσμένου σε επίπεδο Λυκείου. Οι μαθητές – συμμετέχοντες καλούνται να επιχειρηματολογήσουν, σε ρόλο δικηγόρων και μαρτύρων, σε πραγματικές υποθέσεις που απασχόλησαν τη Δικαιοσύνη ανά τον κόσμο και δίχασαν την κοινή γνώμη. Οι δύο ομάδες των ρητόρων μας, η «non ducor, duco» και η «res, non verba», είχαν εξαιρετική παρουσία και στις τρεις δίκες. Υπερασπίστηκαν με ισχυρά επιχειρήματα τις θέσεις τους σε επίκαιρα θέματα επιδεικνύοντας, καθ' όλη τη διάρκεια των δικαστικών αναμετρήσεων, ομαδικό πνεύμα, ήθος, ποιότητα και πρωτοτυπία επιχειρημάτων. Η ομάδα των «non ducor, duco» έφτασε στον προημιτελικό και διακρίθηκε στις έξι καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης! Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες των ρητόρων μας!

 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved