Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2021
Διαδικτυακή συνάντηση μαθητών Β1, Β2, Β6 με αφορμή την Ημέρα της Γης
 
Με αφορμή την παγκόσμια «Ημέρα της Γης», που γιορτάζεται διεθνώς στις 22 Απριλίου οι μαθητές και μαθήτριες των τμημάτων Β1,Β2,Β6 Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με την κυρία Άννα Μαμάρα, Μαθηματικό-Μετεωρολόγο με Διδακτορικό Δίπλωμα στην Κλιματολογία και Προϊσταμένη του Τμήματος Κλιματολογίας στη Διεύθυνση Κλίματος, Περιβάλλοντος και Μετεωρολογικών Παρατηρήσεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.).

Η κυρία Μαμάρα μίλησε για το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής. Παρουσιάζοντας επιστημονικά δεδομένα από τη συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, από τη μέση αύξηση της θερμοκρασίας τις τελευταίες δεκαετίες και από το λιώσιμο των πάγων στους πόλους, οδήγησε τα παιδιά στο να κατανοήσουν τις σοβαρές επιπτώσεις της αναμενόμενης παγκόσμιας μεταβολής των καιρικών συνθηκών και να τα ευαισθητοποιήσει σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα. Η επιστήμη προειδοποιεί: Το μέλλον είναι στα χέρια μας και στις λύσεις που θα δώσουμε σήμερα.


 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved