Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2021
Οι μαθητές της Α Δημοτικού γίνονται δημοσιογράφοι και παίρνουν διαδικτυακή συνέντευξη από την εικονογράφο Ίριδα Σαμαρτζή
 
Τι κι αν φέτος είμαστε μακριά; Οι μαθητές της Α' Δημοτικού βρήκαν δημιουργικούς τρόπους να έρθουν πιο κοντά...Μπορεί οι συνθήκες να μην επιτρέπουν να υποδεχτούμε στο σχολείο μας σημαντικούς συγγραφείς και εικονογράφους, αλλά τα πρωτάκια με υπομονή,θέληση και φαντασία υπερβαίνουν κάθε δυσκολία! Αφού διάβασαν το βιβλίο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" και ταξίδεψαν με τις σελίδες και τις εικόνες του βιβλίου, βρήκαν "Λέξεις που ζεσταίνουν την καρδιά τους" και "πλέξανε" το κόκκινο νήμα της αγάπης, της ευγένειας και της καλοσύνης και δια ζώσης, αλλά και από απόσταση...
Στη συνέχεια, είχανε την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την εικονογράφο του βιβλίου, Ίριδα Σαμαρτζή και να μοιραστούν μαζί της τις σκέψεις τους. Ως μικροί δημοσιογράφοι έθεσαν στην εικονογράφο τα δικά τους ερωτήματα και πήραν την πρώτη τους διαδικτυακή συνέντευξη. Ήταν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη!


 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved