Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2021
Η Χορωδία της Ελληνογερμανικής Αγωγής τραγουδάει το «Ήρωες» του David Bowie
 
Για όλους εμάς στην Ελληνογερμανική Αγωγή, μαθητές και εκπαιδευτικούς, η ανάγκη και η επιθυμία να είμαστε μαζί, να εκφραζόμαστε, να δημιουργούμε δεν σταματά και δεν περιορίζεται από την απόσταση. Μοιραζόμαστε, ακόμα και στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες, την καθημερινότητά μας.  
Συνεχίζουμε το μάθημα, συνεχίζουμε όμως και όλα όσα κάναμε πάντα, όσα έδιναν και δίνουν στους μαθητές μας την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες πολύπλευρες που καλλιεργούν τις κλίσεις και τις δεξιότητές τους.
 
Έτσι και η Χορωδία του σχολείου μας συνεχίζει να τραγουδά μαζί, αν και από μακριά. Η μουσική και το τραγούδι πάντα έχει τη δύναμη να μας συγκινεί και να μας αποφορτίζει. Τραγουδάμε μαζί το πασίγνωστο τραγούδι του David Bowie  «Heroes», σε μια λυρική και συγκινητική διασκευή του Peter Gabriel. Το τραγουδήσαμε ζωντανά στην εκδήλωση του σχολείου μας για τα 30 χρόνια από την πτώση του τείχους του Βερολίνου. Το τραγουδάμε και πάλι. Οι φωνές των παιδιών ενώνονται, για να γκρεμίσουν αυτή τη φορά το τείχος της απόστασης...
 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved