Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2021
Η ΣΤ΄ Δημοτικού ξεναγείται διαδικτυακά και γνωρίζει έργα Ελλήνων και Ευρωπαίων ζωγράφων, εμπνευσμένα από την Ελληνική Επανάσταση
 
Στο πλαίσιο του μαθήματος της ιστορίας όπου γνωρίζουμε τα γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης, ξεναγηθήκαμε διαδικτυακά σε εικαστικά έργα αλλά και ιστορικά κειμήλια τα οποία συνδέονται με την Επανάσταση του 1821.

Η ξενάγησή μας πραγματοποιήθηκε από την κ. Σ. Κάντζια, ιστορικό, αρχαιολόγο και ξεναγό με ειδίκευση στη Μουσειοπαιδαγωγική. Με τη βοήθειά της τα σπουδαιότερα ιστορικά γεγονότα ζωντάνεψαν μέσα από μοναδικούς πίνακες ζωγραφικής του Θ. Βρυζάκη, του Κ. Βολανάκη, του Ευγ. Νταλακρουά. Παράλληλα, παραδοσιακά μουσικά όργανα συνόδευσαν την περιδιάβασή μας στον χρόνο, προκειμένου τα ποικίλα ερεθίσματα, οπτικά και ακουστικά, να αποδώσουν την ατμόσφαιρα του Αγώνα.


 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved