Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2021
Βιβλιοθήκη Ελληνογερμανικής Αγωγής: Οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη βιβλιοκριτική τους!
 
Οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού γίνονται ενεργοί αναγνώστες. Η υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης του σχολείου μας κα Προμπονά και οι δασκάλες τούς καθοδηγούν, ώστε να μάθουν να επιλέγουν ηλεκτρονικά το βιβλίο εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις αναγνωστικές τους προτιμήσεις. Στη συνέχεια, αφού διαβάσουν το βιβλίο της επιλογής τους, χρησιμοποιούν τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης, για να αξιολογήσουν το βιβλίο και να προσθέσουν τη δική τους βιβλιοκριτική.

Οι βιβλιοκριτικές των μαθητών δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης με τη βοήθεια της βιβλιοθηκονόμου του σχολείου μας κας Κλωνάρη και είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες της Βιβλιοθήκης. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε μαθητής συμβάλλει στον εμπλουτισμό της μεγάλης βάσης δεδομένων η οποία έχει ήδη συγκροτηθεί και διαθέτει περισσότερες από 1800 βιβλιοκριτικές μαθητών για βιβλία που διάβασαν. Μια βάση δεδομένων που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά από τα παιδιά για τα παιδιά!

   

 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved