Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2020
Escape Room στην Ε' δημοτικού - Λύνουμε γρίφους στο εργαστήριο της ESA
 
Η περίοδος πριν τα Χριστούγεννα είναι η καταλληλότερη για περιπέτειες και παιχνίδι. Η απόσταση που έπρεπε να κρατήσουμε φέτος δε μας σταμάτησε. Συνδυάσαμε το παιχνίδι με τη φετινή μας μελέτη για το διάστημα και τον πλανήτη Άρη και διασκεδάσαμε με τους συμμαθητές μας.

Εξοπλιστήκαμε με θάρρος και «μπήκαμε" σε ένα escape room. Αποστολή μας ήταν να εμποδίσουμε μια ομάδα αρνητών της επιστήμης να καταστρέψουν τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η ανθρωπότητα έχει ταξιδέψει στο διάστημα. Έπρεπε λοιπόν να βρούμε ένα πολύ σημαντικό δείγμα που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορεί να έχει ίχνη ζωής από τον Άρη και να το μεταφέρουμε σε ασφαλές σημείο...

Έτσι, μπήκαμε κρυφά σε ένα εργαστήριο της ESA, συνεργαστήκαμε μεταξύ μας, εντοπίσαμε τα κρυμμένα στοιχεία, λύσαμε γρίφους, συνδυάσαμε πληροφορίες, κάναμε ένα σημαντικό πείραμα για να βρούμε το κατάλληλο δείγμα και καταφέραμε τελικά να αποδράσουμε στην ώρα μας και να προστατεύσουμε την επιστήμη.

Ήταν πολύ ωραία εμπειρία! Διασκεδάσαμε, παίξαμε με τους φίλους μας που τόσο μας έχουν λείψει και μάθαμε ένα σωρό... για τον κόκκινο πλανήτη. << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved