Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2020
Διαδικτυακές Συναντήσεις με επαγγελματίες - ΣΕΠ Β΄ Λυκείου
 
Η επιλογή σπουδών και επαγγέλματος είναι ζήτημα ιδιαίτερης σημασίας για τα παιδιά μας. Για τον λόγο αυτό στο σχολείο μας δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε δυναμικά τα παιδιά τόσο στην επιλογή κατεύθυνσης σπουδών όσο και στη μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας οργανώνουμε κάθε χρόνο για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ και Β΄ Λυκείου ένα πρόγραμμα γνωριμίας με επαγγελματίες από διάφορους χώρους. Αν και οι ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής χρονιάς δεν μας επιτρέπουν να οργανώσουμε τις συναντήσεις, όπως τις προηγούμενες χρονιές, θα συνεχίσουμε και φέτος το πρόγραμμα, οργανώνοντας διαδικτυακές συναντήσεις επαγγελματιών με τα παιδιά. Μέσω λογισμικού τηλεδιάσκεψης οι μαθητές έρχονται σε επαφή με επιστήμονες και επαγγελματίες από διάφορους χώρους, συζητούν μαζί τους για το επάγγελμα που ασκούν, τις ιδιαιτερότητες, τις απαιτήσεις του αλλά και τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που προσφέρει, θέτουν τις ερωτήσεις και τις απορίες τους και για όσα τους απασχολούν.


 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved