Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2021
e-kylikeio.gr
 

Το κυλικείο είναι ένας από τους χώρους του σχολείου, στον οποίο συγκεντρώνονται σε κάθε διάλειμμα πολλά παιδιά. Οι ιδιαίτερες ωστόσο συνθήκες που επικρατούν φέτος δεν επιτρέπουν τον συνωστισμό των μαθητών σε οποιονδήποτε χώρο του σχολείου. Στο πλαίσιο λοιπόν των μέτρων πρόληψης και προστασίας που έχουμε λάβει, αποφασίσαμε να μην λειτουργήσει φέτος η καντίνα του σχολείου μας με την παραδοσιακή της μορφή.

Για να καλύψουμε την ανάγκη αλλά και την επιθυμία των παιδιών να προμηθεύονται από το σχολείο τους το κολατσιό τους, φροντίσαμε να λειτουργεί τη φετινή χρονιά το κυλικείο μας ηλεκτρονικά. Μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης e-kylikeio.gr έχετε τη δυνατότητα να παραγγέλνετε ηλεκτρονικά το κολατσιό του παιδιού σας. Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα, να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας δηλώνοντας το όνομα και το τμήμα του παιδιού σας. Την επόμενη ημέρα η παραγγελία θα παραδίδεται στην τάξη των παιδιών. Η παρασκευή αλλά και η παράδοση όλων των προϊόντων που διατίθενται μέσω του e-kylikeio.gr γίνεται σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

URL: e-kylikeio.gr


 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved