Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2020
Βράβευση μαθητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής - «Λέμε όχι στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό»
 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ελληνογερμανικής Αγωγής: Αγγελοπούλου Ιφιγένεια, Γιαννοπούλου Ερατώ, Ζουγανέλη Δήμητρα, Μαυρόγιαννη Χριστίνα και Πετρέλη Σήλια με τη συμμετοχή τους με τίτλο «Πες ΟΧΙ στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό» πέτυχαν να διακριθούν στην τελική δωδεκάδα του  7ου Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Λέμε όχι στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό» και να αποσπάσουν το 3ο Πανελλήνιο βραβείο του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε  για 7η συνεχή χρονιά από το Βρετανικό Συμβούλιο και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας με συμμετέχοντες μαθητές Ε’ Δημοτικού έως και Γ’ Γυμνασίου.

Η συμμετοχή των μαθητών της Ε΄ τάξης του σχολείου μας στον διαγωνισμό «Λέμε όχι στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της τάξης τους « Αγωγή Υγείας» με θέμα την αγωγή και την πρόληψη απέναντι στο φαινόμενο του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού. Μέσα από σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, επιλεγμένο εκπαιδευτικό υλικό και σχετικές συζητήσεις στην τάξη, οι μαθητές ευαισθητοποιήθηκαν στα θέματα εκφοβισμού και κοινωνικού αποκλεισμού και κατάφεραν να διατυπώσουν τις ιδέες και τα μηνύματά τους κατά του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού με πολύ δημιουργικό τρόπο δημιουργώντας βίντεο και παρουσιάσεις που συνδύαζαν πρωτοτυπία, ευρηματικότητα, καλαισθησία και εκφραστική δύναμη. Το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς και της συνεργασίας των μαθητών της Ε΄τάξης ήταν συνολικά 46 συμμετοχές: 25 βίντεο και 21 παρουσιάσεις.

Η  τελετή απονομής των βραβείων  πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Πέμπτη, 28 Μαΐου στις 18:00  όπου και απονεμήθηκε  στην ομάδα της Ελληνογερμανικής Αγωγής με τίτλο  «Πες ΟΧΙ στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό»  το 3ο βραβείο του διαγωνισμού.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!

     

 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved