Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2020
Διάκριση - Η Ολυμπιάδα της Γερμανικής Γλώσσας
 

Η μαθήτρια της Β’ Λυκείου Δέσποινα Τόλη εξασφάλισε μια θέση στην Ολυμπιάδα της Γερμανικής Γλώσσας. Πρόκειται για μία μεγάλη διάκριση, καθώς μπορούν να συμμετάσχουν μόνο δύο μαθητές από όλη την Ελλάδα. Η εργασία που κατέθεσε η Δέσποινα για τη συμμετοχή της στην πρώτη φάση του διαγωνισμού ήταν μία εφημερίδα τοίχου με τίτλο «Χωρίς πλαστικό, συμμετέχω κι εγώ». Η επιτροπή εντυπωσιάστηκε τόσο από την εργασία της Δέσποινας όσο και από τη συζήτηση μαζί της για το περιβάλλον.

Η Ολυμπιάδα διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός γερμανικής γλώσσας, ο οποίος φέτος διεξάγεται διαδικτυακά. Η Δέσποινα θα βρίσκεται ανάμεσα σε 100 μαθητές απ’ όλο τον κόσμο, για να αναμετρηθεί μαζί τους. Την Ολυμπιάδα διοργανώνουν από κοινού το Goethe-Institut και η Διεθνής Ένωση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας. Δέσποινα, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία! << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved