Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2020
Εξ αποστάσεως υποστήριξη μαθητών
 

Όπως γνωρίζετε, το Υπουργείο Παιδείας με εισήγηση των αρμόδιων φορέων αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας για 14 ημέρες. Έτσι λοιπόν το σχολείο μας θα μείνει κλειστό μέχρι και την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020.

Το διάστημα αυτό οι μαθητές και μαθήτριες θα βρίσκονται μακριά από το σχολείο, όχι όμως και αποκομμένοι από τη μαθησιακή διαδικασία.

Έτσι λοιπόν αξιοποιώντας μία διαδικτυακή πλατφόρμα με την οποία οι μαθητές μας είναι εξοικειωμένοι και έχουν ήδη κωδικούς πρόσβασης, το σχολείο μας θα λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες από απόσταση. Η σχολική κοινότητα θα είναι ενεργή, παιδιά και εκπαιδευτικοί θα μπορούν να είναι σε επικοινωνία και αλληλεπίδραση. Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό υλικό ανά μάθημα αλλά και επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς.

Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να ασχολούνται σε καθημερινή βάση με τα μαθήματά τους, ώστε να μην χάσουν την επαφή με την πολύτιμη καθημερινότητα του σχολείου. Για την επιτυχία της προσπάθειας αυτής η μεταξύ μας συνεργασία και η δική σας συμβολή στην κινητοποίηση των παιδιών είναι ιδιαίτερα σημαντική.


 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved