Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2020
Επισκέψεις Β’ Λυκείου στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού
 
Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου
Οι μαθητές της Θεωρητικής κατεύθυνσης του Λυκείου επισκέφθηκαν τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου. Ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Οργανισμού και πιο συγκεκριμένα για τις σπουδές που απαιτούνται και τις προοπτικές που ανοίγονται για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα σε έναν Διεθνή Οργανισμό.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Οι μαθητές της Θετικής κατεύθυνσης του Λυκείου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και συγκεκριμένα ξεναγήθηκαν στο εργαστήριο Αντισεισμικής Τεχνολογίας της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών. Εκεί συζήτησαν με τους ειδικούς για τη λειτουργία του σεισμικού προσομοιωτή και το σύστημα συλλογής δεδομένων.

Μουσείο Τράπεζα της Ελλάδος
Οι μαθητές με ενδιαφέρον για Οικονομικές σπουδές πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδας. Ξεναγήθηκαν στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου και συζήτησαν με τους ειδικούς για την εξέλιξη του θεσμού των Κεντρικών Τραπεζών, καθώς και για τη σύγχρονη νομισματική και οικονομική ιστορία της Ελλάδας.

Νοσοκομείο Υγεία
Οι μαθητές με ενδιαφέρον για Επιστήμες Υγείας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Υγεία. Ξεναγήθηκαν σε εργαστήρια του νοσοκομείου, είδαν από κοντά και έμαθαν για τη λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου καθώς και για τα μικροβιολογικά εργαστήρια. Τέλος, συζήτησαν με τους επαγγελματίες για τις επιλογές απασχόλησης στον κλάδο της Ιατρικής.

 

 << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved