Αρχική σελίδα  |  Πλοήγηση  |  Επικοινωνία       
   
Αναζήτηση:
Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 
Τα νέα μας
 'Ετος: 2022
Διαδραστική Έκθεση με θέμα «Το διάστημα» από τους μαθητές της Ε Δημοτικού
 
Την Τετάρτη 4 Μαΐου και την Πέμπτη 5 Μαΐου οι μαθητές της Ε΄ Δημοτικού με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν στο σχολείο μας τους γονείς τους και παρουσίασαν τη διαθεματική τους εργασία. Ξενάγησαν τους γονείς τους στη διαδραστική τους έκθεση για το διάστημα. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο ηλιακό σύστημα. Ένιωσαν για λίγο και εκείνοι… μαθητές συμμετέχοντας σε πειράματα αστρονομίας στα οποία τα παιδιά τούς καθοδήγησαν κατά την πειραματική διαδικασία! Οι μαθητές έδωσαν πληροφορίες για τις κατηγορίες και τη λειτουργία των ηλιακών ρολογιών καθώς και για τις φάσεις της Σελήνης. Με αυτοπεποίθηση παρουσίασαν τα μοντέλα καταφυγίων που δημιούργησαν για τον Άρη και τη Σελήνη. Έπαιξαν μαζί τους τα παιχνίδια που είχαν φτιάξει για το ηλιακό σύστημα, εξήγησαν την τεχνολογία των spin-offs και παρουσίασαν τις εργασίες τους σχετικά με το βιβλίο που επεξεργάστηκαν μέσα στη χρονιά, «Η Άρτεμις Φευγάτη μάς ξεναγεί στο σύμπαν της» του Ι. Δαγκλή. Με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας ταξίδεψαν τους γονείς τους στο ηλιακό σύστημα και προέβαλαν τις επιστημονικές ιστορίες που είχαν δημιουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένη ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα με θέμα «Ταξίδι στο Διάστημα». Στο τέλος οι επισκέπτες θαύμασαν τις εικαστικές δημιουργίες των μαθητών, εμπνευσμένες από το διάστημα, και τα 3D εκτυπωμένα πυραυλάκια!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! << Επιστροφή 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια
 
  Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις στο: Copyright Ellinogermaniki Agogi 2022. All rights reserved