Αρχική σελίδα | Εκπαιδευτικά τμήματα | Καλοκαιρινά Τμήματα-Αθλοπαιδεία | Αθλητικά | All Sport Camp
 

All Sport Camp

 

 
Football Camp
Όταν εντάξαμε το ποδόσφαιρο στο πρόγραμμά μας, επιθυμία μας δεν ήταν να δώσουμε απλώς την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν σε έναν προστατευόμενο χώρο και να περάσουν κάποιες ώρες ευχάριστα. Σκοπός μας είναι να μυηθούν οι μαθητές μας στα μυστικά του αθλήματος, να μάθουν την τεχνική του, να ανακαλύψουν ικανότητες και δεξιότητες του ταλέντο τους και να τις αξιοποιήσουν ανάλογα.
Ακόμη κι αν δε γίνουν όλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, θα γίνουν σωστοί φίλαθλοι που με την κατάλληλη παιδεία, θα παρακολουθούν σωστά και χωρίς ακρότητες το άθλημα.
Επειδή όμως μας αρέσει η εξέλιξη, δε μείναμε μόνο στην κλασική μορφή του ποδοσφαίρου. Εντάξαμε στο πρόγραμμά μας και το 5Χ5, ή αλλιώς το ποδόσφαιρο σάλας. Τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα πλέον διαδομένα αθλήματα στη χώρα μας, όπως και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου.
Το ποδόσφαιρο σάλας ήταν ίσως η καλύτερη λύση για τα παιδιά των μεγαλουπόλεων, καθώς αυτό παίζεται σε κλειστούς, προστατευμένους χώρους. Έτσι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν να τραυματιστούν ούτε να θέσουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.
Ένα τέτοιο χώρο δημιουργήσαμε κι εμείς στις εγκαταστάσεις μας, στον οποίο έχουμε φιλοξενήσει μεγάλους ποδοσφαιριστές, για να διδάξουν τα παιδιά.
 
All Sport Camp
Αθλήματα που πολύ λίγοι γνωρίζουν, αλλά όλοι θα ήθελαν να ασχοληθούν με αυτά, περιλαμβάνονται σ' αυτή την ενότητα. Στόχος μας είναι ο αρμονικός συνδυασμός ψυχαγωγίας και μάθησης. Και επειδή για μας αθλητισμός δεν είναι μόνο τα ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, μέσω του All Sport Camp, κάνουμε πράξη τα extreme σχέδιά μας για άθληση.
Φιλοδοξία μας είναι να βλέπουμε χαμογελαστά πρόσωπα, παιδιά που με ενθουσιασμό συμμετέχουν σε δραστηριότητες, που νιώθουν ευτυχισμένα, γιατί αποκτούν καινούργιους φίλους, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Και αυτό το πετυχαίνουμε δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες. Προσφέρουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη θάλασσα, ώστε το camp να μοιάζει περισσότερο με διακοπές παρά με σχολείο.



 

Επιχειρούμε να ενεργοποιήσουμε τη φαντασία των παιδιών δίνοντάς τους την ευκαιρία να ασχοληθούν με μη διαδεδομένα αθλήματα.

   
Στο All Sport Camp τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να αναδείξουν πολλές πτυχές του εαυτού τους, που ίσως και τα ίδια δεν μπορούσαν να φανταστούν. Έχουν να μάθουν πάρα πολλά συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο το παιχνίδι και την εκπαίδευση, τη χαρά και τη δημιουργία, την ανακάλυψη και την κατάκτηση.

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Τμήμα Ξένων Γλωσσών
Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Τμήμα Μουσικών Σπουδών-Ωδείο
Τμήμα Φυσικών Επιστημών
Τμήμα Απογευματινών Δραστηριοτήτων
Καλοκαιρινά Τμήματα-Αθλοπαιδεία
Γλωσσικά
Αθλητικά
Mini All Sport Camp
All Sport Camp
Δράσεις τα Σαββατοκύριακα
Βιβλιοθήκη
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια